Over ons

Welkom bij Uw Slager Broersen

Passie voor lekker eten, dat is waar wij voor staan! Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, heerlijke specialiteiten of de vers gekookte maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit.    

Vleeswaren worstsoorten & gegrilde specialiteiten

In onze worstmakerij produceren wij de lekkerste worsten en vleeswaren, en daarbij ook nog salades. Allemaal bereid uit verse grondstoffen en specerijen.Een echte specialiteit van het huis zijn onze grillspecialiteiten. Onze grill draait de hele dag op volle toeren. Wat te denken van onze spareribs, kippen, drumsticks en Zeeuws spek. Maar natuurlijk ook diverse soorten grillworsten en gehaktballen.

De ambachtelijkheid en de smaak van vroeger komen in al onze producten terug. Alles wat wij maken, doen wij met liefde voor het vak. En dat proeft u!

Boerderijkip

Boerderijkip is een Hollandse Scharrelkip met meer smaak en een beter leven. Eerlijk vlees, dat met zorg en aandacht de weg naar uw bord heeft gevonden. Onze boeren kiezen bewust voor duurzaamheid en hebben aandacht voor het dierenwelzijn.

Boerderijkippen leiden daardoor een plezierig leven met weinig stress. Elk exemplaar wordt door ons met de grootste zorg omringd: van ei tot kip zijn onze vakmensen erbij. En natuurlijk ook daarna. En omdat we van begin tot eind blijven controleren of we voldoen aan de hoge dierenwelzijnseisen, is die kwaliteit gewaarborgd. Eet smakelijk!

Klik hier voor meer informatie: https://www.boerderij-kip.nl/

Heyde Hoeve varkensvlees

van het Duroc varken

Heyde Hoeve varkensvlees is van uitstekende kwaliteit. De varkens zijn van het Duroc-ras. Duroc varkens hebben mooi gemarmerd vlees wat zorgt voor niet alleen mals- en sappigheid, maar ook een volle pure smaak. Het Heyde Hoeve varken is in 2012 verkozen tot “Beste Varken van Nederland”, op smaak en duurzaamheid! Dat wordt genieten van varkensvlees met de smaak van vrüger!

Door een goed klimaat en een strenge hygiëne in de stal zijn onze varkens gezond en gebruiken we zeer weinig medicijnen.  Zo garanderen wij u niet alleen heerlijk vlees maar ook veilig vlees!

Klik hier voor meer informatie: https://www.heydehoeve.nl/ 

Waarom vlees van Gilles

Gilles zoekt alleen de allerbeste runderen en kalveren uit. Het vlees stamt altijd af van echte vleesrassen zoals de Blonde d 'Aquitaine, verbeterd roodbont, Belgische blauwe of de Piemontese. Dit zijn de beste vleesrassen die in Nederland goed verkrijgbaar zijn.

De runderen en kalveren worden in optimale leefomstandigheden groot gebracht. Ze krijgen gevarieerd en uitgebalanceerd voedsel en hebben voldoende stalruimte. Afhankelijk van het jaargetijde lopen ze in de wei of liggen ze binnen op een dik pak stro.

Klik hier voor meer informatie: https://vleesvangilles.nl/interessant/feiten